Ons platform

Ons platform

Al je e-learning op één platform 

Of het nu om onboarding gaat, een vakinhoudelijke training of om permanente educatie: in het Online Seminar Learning platform kun je als organisatie alle trainingen tegelijkertijd aanbieden. Ons platform is van een technisch hoogstaand niveau en makkelijk in gebruik voor jou en voor deelnemers.  

Maak eenvoudig een cursus

In Online Seminar Learning is het eenvoudig om zelf een cursus op te zetten. Eerst creëren wij de basisomgeving van je cursus in de huisstijl van je organisatie. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat alle automatische berichten in lijn zijn met de huisstijl. 

Van de introductiepagina van het onderwijsprogramma tot de e-mailtemplates die je gebruikt voor de verschillende berichten. Zo komt een deelnemer terecht in een vertrouwde omgeving, die volledig de merkwaarden van je bedrijf uitstraalt.

Een aantal leervormen die binnen ons platform mogelijk zijn

Online Seminar Learning biedt het ideale platform voor al je e-learning

Creëer de leerstijl die aansluit bij je deelnemer

Iedereen leert op zijn eigen manier: visueel, tekstueel of door te luisteren. Ons platform faciliteert je creatief te zijn, zodat je verschillende leervormen kunt aanbieden. Maak bijvoorbeeld van een webinar een podcast. Op die manier sluit je het best aan bij verschillende leerstijlen en optimaliseer je de leercurve van je deelnemer, want aansluiten bij de leerstijl motiveert.

Waarom Online Seminar Learning?

De leeromgeving in jouw huisstijl

Selecteer je zelf welke e-learningmodules en -trainingen je wilt plaatsen op het platform. De leeromgeving zetten we in de huisstijl van jouw organisatie, voor de beste ervaring van de deelnemers. 

Toegang tot topexperts 

Als organisatie haal je meer uit je leertraject wanneer je hulp krijgt van specialisten. Professionals die ervaring hebben met het opzetten van leertrajecten en weten hoe je een doelgroep geboeid houdt. Via Online Seminar krijg je toegang tot een netwerk van topexperts in diverse vakgebieden; van trainingsopbouw tot storytelling.

Koppel interne & externe systemen

Een koppeling naar de interne systemen zoals een CRM, is snel opgezet. Hiermee verwerk je direct de resultaten in de administratie van jouw organisatie. Wanneer deelnemers geaccrediteerd moeten worden, kun je ook vanuit Online Seminar Learning een koppeling maken naar het accreditatiebureau (GAIA). We integreren het allemaal gemakkelijk via onder andere SCORM.

Gamification

In een op maat gemaakte speelomgeving voor jouw organisatie, worden de deelnemers continue uitgedaagd met kleine opdrachten. Soms spelen ze alleen, meestal met elkaar. De opdrachten stimuleren om nieuw gedrag in de praktijk te oefenen. Deelnemers werken samen in een online expeditie en leren spelenderwijs. Hierdoor ontstaat een cultuur waarin medewerkers zich willen blijven ontwikkelen. Ze motiveren elkaar en delen kennis met elkaar. Leren wordt een vanzelfsprekend deel van hun werkende leven.