Voor wie?

Voor wie?

Wat Online Seminar Learning voor jouw organisatie kan betekenen

Met Online Seminar Learning ben je verzekerd van een leerpad dat werkt. Dat levert groei op voor je medewerkers, maar ook rijke data. En die data helpen je organisatie om je medewerkers nog beter te begeleiden in het bereiken van hun potentieel. Zo bereik je als organisatie een steeds hoger niveau.

Onderwijs & Opleiders

Logisch dat opleidingsinstituten kijken naar digitale alternatieven.  Als opleider wil je je doelgroep maximaal faciliteren. En die doelgroep beweegt steeds meer naar online, vanwege het gemak dat het met zich meebrengt.  Op het platform kun je alle trainingsprogramma’s onderbrengen. Het platform biedt de mogelijkheid om automatisch e-mails naar deelnemers te sturen, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe module klaarstaat. 


Zakelijke dienstverlening

Bijscholing is cruciaal in elke branche van de zakelijke dienstverlening: accountancy, advocatuur, makelaardij, notarissen en security. Het behalen van accreditatie punten is één ding, maar hoe organiseer je die educatie op een efficiënte en inspirerende manier.

Wanneer deelnemers geaccrediteerd worden, kun je vanuit ons leerplatform een koppeling maken naar het accreditatiebureau. 

Healthcare & Gezondheidszorg

De gezondheidszorg internationaliseert en digitaliseert. Hoe pluk je hier als healthcare professioneel de vruchten van? 

De implementatie van veel medical devices of het gebruik van een nieuw medicijn vraagt om gedegen educatie.  Onderzoek laat zien dat de nieuwe generatie medici sterk digitaal gericht zijn en behoefte hebben aan een grotere diversiteit aan media. 

Trainers & Coaches

Van oudsher brengen opleidingsinstituten deelnemers bij elkaar. De deelnemers doen opdrachten thuis, maar de contacturen zijn vrijwel altijd op locatie. We zien dat er zowel vanuit opleidingsinstituten als vanuit deelnemers een wens is om meer digitaal onderwijs te krijgen.

Op het platform kun je alle trainingsprogramma’s onderbrengen, een van de grote voordelen is dat het in detail inzicht geeft in de leerdata: je kunt met één druk op de knop zien waar een deelnemer zit, welke onderdelen uitdagend zijn en hoe actief iemand deelneemt.

Tekst toevoegen ...

Uitzendbranche & Hospitality

in de uitzend en hospitalty wereld is de manier van werken en leren veel veranderd de afgelopen jaren. Om efficiënter en inspirerender op die veranderingen in te spelen is het van belang om je medewerkers gemakkelijk en eenvoudig een digitaal leeraanbod te doen. 

Maak onboarden efficiënt, wet & regelgeving aantrekkelijk en hospitality inspirerend. Zorg dat de medewerkers steeds hoger opgeleid worden op het gebied van tijdigheid, kwaliteit en klanttevredenheid.

Banken & Verzekeraars

Hoe kan je snel een grote groep specialisten bereiken, toespreken en opleiden als er een impactvolle verandering op gebied van integriteit tot wet- en regelgeving plaatsvindt: op het Online Seminar Platform breng je alle cursussen en trainingen samen. Het platform is volledig op maat ingericht, in de huisstijl van jouw organisatie.

Waar wij voor staanCan-do

Elk verhaal is uniek en wij bieden daarvoor de beste oplossing. Maatwerk is daarom altijd mogelijk. We gaan net zolang door totdat het lukt en krijgen het voor elkaar. We leveren altijd kwaliteit.Connect

Samen zijn we het succesvolst, daarom zoeken we elkaar op en zijn we geïnteresseerd in elkaars ideeën. We halen het meeste uit elk verhaal omdat we waardevolle inzichten, klanten en technologie aan elkaar verbinden. Alone we can do so little, together we can do so much.High performance

We bieden de beste service & ervaring en hebben het lef om te proberen, te leren en te ontwikkelen. Het kan altijd beter, daarom blijven we werken aan technologie die altijd en overal simpel en intuïtief werkt. Fail faster, fail forward.