Over ons

Aandacht staat bij ons centraal. Aandacht voor mens, data én techniek. Wij geloven dat we hierdoor de beste resultaten kunnen behalen voor jou als klant.

  Van 2009 tot nu


In 2009 keken we naar de wereld van seminars, congressen en opleidingsbijeenkomsten en dachten: dit kan zoveel efficiënter! Al die deelnemers die op hetzelfde moment op soms onmogelijke locaties moeten zijn. Met online, interactieve communicatie bespaar je veel tijd en kosten, kun je deelnemers van over de hele wereld actief betrekken én verzamel je als bedrijf waardevolle data.

De afgelopen jaren zien wij dat onze klanten veel impact realiseren met het overbrengen van kennis en ervaring aan hun doelgroep. Nu is het tijd voor de volgende stap met het oog op een loopbaan lang ontwikkelen. De groeiende behoefte op dit gebied vraagt om een volwaardige online academy.
"Ik vind oprecht dat elk mens gelijke kansen moet hebben op de arbeidsmarkt. Iedereen heeft kwaliteiten en talenten. Dat betekent onder andere het voorzien in leertrajecten waarmee medewerkers zich kunnen doorontwikkelen, bijscholen of omscholen. Leren is voor iedereen anders en dat willen wij, in de tijd dat digitalisering een steeds grotere rol speelt, kunnen bijdragen op verschillende manieren."

Jasper Poot, Head of Learning 

Onze mensen

Onze medewerkers zijn geëngageerd, bedreven en enthousiast over alles wat met online educatie te maken heeft.

Waar wij voor staanCan-do

Elk verhaal is uniek en wij bieden daarvoor de beste oplossing. Maatwerk is daarom altijd mogelijk. We gaan net zolang door totdat het lukt en krijgen het voor elkaar. We leveren altijd kwaliteit.Connect

Samen zijn we het succesvolst, daarom zoeken we elkaar op en zijn we geïnteresseerd in elkaars ideeën. We halen het meeste uit elk verhaal omdat we waardevolle inzichten, klanten en technologie aan elkaar verbinden. Alone we can do so little, together we can do so much.High performance

We bieden de beste service en ervaring en hebben het lef om te proberen, te leren en te ontwikkelen. Het kan altijd beter, daarom blijven we werken aan technologie die altijd en overal simpel en intuïtief werkt. Fail faster, fail forward.