Jouw ideale kennisbron: data

Data zijn de heilige graal als je je organisatie wil laten groeien. Ons platform helpt je om alles uit de data te halen. Natuurlijk wil je weten of iemand is geslaagd. Maar dat is slechts de basis. Je wilt ook weten hoe een heel team het heeft gedaan, waar iemand afhaakt en met welke vragen deelnemers moeite hebben. 

Online Seminar Learning biedt het je.

Real-time inzicht

Duidelijke rapportage

Persoonlijk 

Dashboard

Centraal Dashboard

Krijg real-time inzicht

Onze leeromgeving geeft geavanceerde mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit resultaten op individueel, groeps- of cursusniveau. Natuurlijk biedt het platform ook een helder overzicht van de totaalresultaten, inclusief inzicht in het aantal inschrijvingen en de duur van elke deelname. Zo weet je direct hoe je programma het doet en hoe deelnemers scoren.

Snel gecertificeerd

Vooraf stel je in wanneer een deelnemer recht heeft op een certificaat. Moet een deelnemer een aanwezigheid van 100% laten zien? Of moet diegene een bepaald percentage vragen goed beantwoorden? Per onderwijsprogramma bepaal je het slagingspercentage. Wanneer een deelnemer slaagt krijgt diegene direct bericht. 

 

Waarom Online Seminar Learning?

Geautomatiseerde student tracking

Met Online Seminar Learning houd je real time de voortgang per student in de gaten. Dat is praktisch, want zo kun je scherp de vinger aan de pols houden. Loopt iemand vast? Komt een deelnemer toch in tijdsnood? Je ziet het in het systeem, zodat je snel contact kunt zoeken en deelnemers kunt helpen om alsnog de eindstreep te halen.