Veiligheid

Veiligheid

Wij staan bekend als koploper in security

Dagelijks werken we met een team keihard om de standaard neer te zetten. Met als enige doel om onze klanten van absolute veiligheid te verzekeren.

Volledig AVG-proof en ISO-27001 gecertificeerd

Online Seminar Learning is als dienst gecertificeerd volgens de algemeen aanvaardbare wereldstandaard ISO-27001 norm. Wij hechten veel waarde aan deze certificering. Deze kwalificatie houdt ons actueel en scherp op gebied van veiligheidsissues. Daarbij zorgen monitoring en de periodieke audits voor borging van jouw veiligheidsvraagstukken omtrent onze dienstverlening.

Checklist security: let hierop als je een platform selecteert

Waar worden je data opgeslagen? 

Wordt er gebruik gemaakt van third party suppliers en verwerken die jouw data?

Hoe wordt data versleuteld? 

Hoe worden inloggegevens verstuurd? 


Alle data wordt versleuteld

Onze focus op dataveiligheid werkt door op alle niveaus. Verzending van data naar deelnemers is versleuteld, net als het platform zelf. Ook is haarfijn vastgesteld wie er in het systeem kan en wie niet. Tegelijkertijd doet deze “fort knox”-benadering niets af aan het gebruikersgemak: jij en je deelnemers kunnen makkelijk van het systeem gebruik maken.

Waarom online Seminar Learning ?

Onze servers staan in Nederland

Onze servers staan in Nederland en de data worden hier opgeslagen. Dit betekent dat je ervan verzekerd bent dat databescherming onder Europese regelgeving valt. Ook gebruiken we geen third party suppliers om data te verwerken. Je weet dus zeker dat data niet worden doorverkocht.