Kennisplatforms

Kennisplatforms

Breng mensen samen met kennisplatforms

Samenwerken, communiceren en kennisdelen werkt pas als iedereen hetzelfde platform gebruikt. Kennisplatforms zijn een interessante manier om die leemte op te vullen. Ze bieden onafhankelijke, diverse informatie die relevant is voor het personeel. Ze dienen als een soort branchemagazine, met gespecialiseerde informatie over een bepaalde onderwerp.

Een persoonlijk dashboard

Bouw samen een kennisdatabase

Netwerken en samenwerken in groepen

Bereik collega’s: reageren, chatten en afspreken

Je persoonlijke dashboard

Een dashboard als persoonlijke startpagina  met alles wat je nodig hebt. 

Ontvang relevante content dankzij efficiënte filters. 

Schrijf berichten naar collega's en creëer takenlijsten en meer 

Pas eenvoudig jouw dashboard aan met het ‘drag and drop’ system

Bouw samen een kennisdatabase

In een kennisdatabase komen alle e-learning handig bij elkaar in één overzicht. Documenten sla je in thematische mappen op, zodat ze makkelijk vindbaar zijn. Bovendien is het mogelijk om in de database met elkaar te discussiëren over de inhoud. Samen vergroot je zo de kennis binnen je organisatie.

Waarom Online Seminar Learning?

Werk samen in groepen

Projecten, wiki, bulletinborden en meer: je creëert ze makkelijk op het platform samen met anderen. Bestanden, vragen of events voeg je eenvoudig toe, waardoor het makkelijk is om met elkaar te communiceren. Met de e-mailnotificaties en de kalender zorg je ervoor dat je snel afspraken met elkaar kunt maken.

Bereik collega’s: reageer en chat

Online Seminar Learning biedt je alle tools van een social media-platform. Je medewerkers kunnen op bestanden of artikelen reageren met een comment. Ze kunnen ook collega’s taggen in een reactie of ideeën uitwisselen in de chat. Daarnaast kunnen ze afspraken inplannen in hun kalender of een event aanmaken. Tot slot kun je taken aanmaken voor jezelf of collega’s, zodat je goed georganiseerd blijft.