Creëer hoogwaardige online trainingen

Maak je hoogste potentieel waar

Met ons e-learning leerplatform en didactische ondersteuning pak je de aandacht en houd je de belangstelling van je cursisten vast. Want aandacht zit in de kleine dingen die het verschil maken. En dat is precies waar wij voor staan. Aandacht. Voor jou en je cursist.  

Wij zijn Online Seminar Learning.

Al je e-learning op één platform

Of het nu om onboarding gaat, een vakinhoudelijke training of om permanente educatie:

Met theorie, webinars, podcasts, huiswerkopdrachten, video's, pdf, audio, PowerPoint, en ander cursusmateriaal creëer je de ideale leeromgeving voor jouw  cursisten. Je kunt de omgeving zelf samenstellen, zoals het bij jouw cursisten past. Zelfs gamification is een mogelijkheid!

Laat rijke data voor je werken

Met één druk op de knop zie je waar een deelnemer zit, welke onderdelen uitdagend zijn en hoe actief iemand deelneemt. 

Wil je bijvoorbeeld resultaten op individueel niveau, groepsniveau of op cursusniveau dan kan dat ook. 

Natuurlijk biedt het systeem ook een helder overzicht van de totaalresultaten, inclusief inzicht in het aantal inschrijvingen en de duur van elke deelname. Je krijgt in detail inzicht in de leerdata van jouw cursist.


Creëer hoogwaardige online trainingen voor jouw organisatie

Online Seminar Learning biedt het ideale platform voor al je e-learning

Automatische certificering

Vooraf stel je in wanneer een deelnemer recht heeft op een certificaat. Moet een deelnemer bijvoorbeeld een aanwezigheid van bijvoorbeeld 100% laten zien? 

Of moet diegene een bepaald percentage vragen goed beantwoorden? Per onderwijsprogramma bepaal je het slagingspercentage. 

Wanneer een deelnemer slaagt, is dit direct bekend en hoeft niet te wachten op de uitslag. 


Waarom Online Seminar Learning?

Uitgebreide begeleiding voor het beste resultaat

Misschien is het voor het eerst dat je een online onderwijsprogramma gaat samenstellen. Dan is het fijn als ervaren professionals je helpen. 

Onze didactische projectmanagers en L&D-experts begeleiden je van a tot z, zodat je op geen enkel moment vastloopt. Je bent verzekerd van trainingen op topniveau.

Over ons

Met meer dan 12,5 jaar ervaring in interactieve online communicatie ademen wij online. Het zit diep in ons DNA om organisaties de aandacht te geven die ze nodig hebben om hun doelstellingen te bereiken. 

Met ons e-learning leerplatform en didactische ondersteuning pak je de aandacht, en houd je de belangstelling van je cursisten vast. Want aandacht zit in de kleine dingen die het verschil maken. En dat is precies waar wij voor staan. 

Aandacht. Voor jou en je cursist.